Graffiti verwijderen

Graffiti verwijde-
ren

Professioneel team

Modernste techieken

Snelle service

jarenlange ervaring

Graffiti van muur en gevel laten verwijderen

Graffiti verwijderen

Graffiti verwijderen

Graffiti op de muur of gevel van uw huis, bedrijfspand of winkel is erg vervelend. Ondanks dat graffiti door sommige mensen als kunst wordt gezien, wilt u de graffiti waarschijnlijk zo spoedig mogelijk verwijderen. Graffiti op de muur geeft passanten immers een slechte eerste indruk van uw pand. De anti-graffiti stoomreiniging kan gelukkig in veel gevallen een oplossing bieden.

Wij reinigen de muur of gevel door middel van stoomreiniging waarbij ondergrond onbeschadigd blijft. Meer weten? Ontvang een offerte op maat van onze stoomreinigingsspecialisten.

Stoomreiniging

De beste manier om graffiti van de muur te verwijderen

Er zijn verschillende manieren om graffiti van de muur te verwijderen. Elke manier heeft zijn eigen voor- en nadelen. Welke manier het meest geschikt is, hangt af van het materiaal waarop de graffiti zich bevindt.

De beste manier om graffiti van uw muur te verwijderen is door middel van stoomreiniging. Bij stoomreinigen wordt heet water tegen de muur gespoten, waardoor de verf in de graffiti oplost en de muur of gevel grondig schoongemaakt wordt. Aangezien er geen chemicaliën worden gebruikt, heeft dit verschillende voordelen voor het milieu.

Professionele stoomreiniger en ervaren specialisten

J.Fritz Gevelrenovatie maakt gebruik van geavanceerde stoomreinigers om de muren te reinigen. Wij werken met de apparatuur van Steamplus, dit is een van de beste stoomreinigingsapparaten in de markt. Bovendien is dit apparaat milieuvriendelijk en maatschappelijk verantwoord.

De kosten om graffiti verwijderen

Aan het verwijderen van graffiti zijn vanzelfsprekend kosten verbonden. Wat deze kosten bedragen hangt af van de ondergrond waarop de graffiti is gespoten en welke methode er wordt gebruikt om de graffiti te verwijderen. Tevens is de grootte van de oppervlakte van belang.

Bent u benieuwd welke kosten er verbonden zijn aan het verwijderen van graffiti op de gevel van uw huis, winkel of bedrijfspand in Noord-Holland? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Binnen 24 uur nemen wij contact met u op.