Voegwerk

Voegwerk

Professioneel team

Modernste techieken

Snelle service

jarenlange ervaring

Voegen buitenmuur repareren, herstellen en restaureren

Voegwerk

Voegwerk

Goed voegwerk is belangrijk voor de uitstraling van een muur, maar ook voor de duurzaamheid. Als voegwerk niet goed wordt onderhouden kan een woning, winkel of bedrijfspand last krijgen van waterschade en soms heeft dit nog grotere consequenties. Bent u benieuwd hoe onze specialisten u kunnen helpen? Ontvang binnen 24 uur een offerte van voegrenovatie voor uw gevel.

Voegen van de buitenmuur herstellen

In Nederland worden de meeste gebouwen gemaakt met bakstenen. De voegen tussen de bakstenen worden gevuld met specie en deze dienen regelmatig vervangen te worden. Dit moet bijvoorbeeld gebeuren als deze voegen zacht worden of afbrokkelen. Weet u niet zeker of uw voegwerk aan renovatie toe is? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met onze specialisten. Zij kunnen goed inschatten of dit nodig is.

Werkwijze hervoegen van uw buitenmuur

Voordat wij beginnen met het voegen of hervoegen van uw gevel of muur, maken we eerst een grondige analyse van de stand van zaken. Wij zullen dan aangeven of er iets moet gebeuren alvorens we aan de slag kunnen. In de meeste gevallen is het slim om de oude voegen te verwijderen om er vervolgens nieuwe in te zetten. Na het hervoegen van de gevel is het vaak verstandig om de gevel te impregneren. Met deze methode zorg u ervoor dat uw bakstenen en de voegen van uw gevel vochtafstotend worden. Hierdoor krijgt uw gevel minder schade en wordt deze bovendien minder snel vies.

Voegbedrijf in Noord-Holland

J.Fritz Gevelrenovatie is een voegbedrijf in Noord-Holland en helpt al jarenlang bij gevel- en voegrenovatie. In de afgelopen jaren hebben we diverse gevels gevoegd en hervoegd en ons werk kunt u hier terugvinden. Benieuwd hoe anderen dat hebben ervaren? Wij worden gewaardeerd door ons vakkundig personeel en onze snelle handeling snelheid.

De kosten voor voegrenovatie kunnen enorm verschillen. Kosten zijn erg afhankelijk van de oppervlakte, maar ook van de verschillende technieken die worden gebruikt.